Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass Marketing & Branding @Impact Hub

25 November 2021 @ 10:00 - 12:00

In Februari volgend jaar start de ondernemersopleiding Enter to Transform. Alles komt dan aan bod: van idee tot prototype, van marketing tot financiën. In samenwerking met Impact Hub Amsterdam kunnen we nu alvast een voorproefje geven van wat je dan kan verwachten. Meldt je aan voor de online Masterclass Marketing & Branding via de link onderaan.
Later op de dag hebben we een inloop spreekuur op ‘the office’ van Newest Art, waar je welkom bent met alle vragen over de opleiding in het nieuwe jaar!
Training
De juiste marketing en branding is belangrijk. Wat wordt jouw marketingstrategie ? Wat ga je communiceren? Het product of de impact die het maakt? Via welke kanalen ga je communiceren? En wat zijn de ontwikkelingen in marketing en branding die van belang zijn voor jouw circulaire bedrijf?
Tijdens deze training krijg je inzicht in het proces hoe je een sterk merk bouwt. En welke rol branding en marketing speelt bij het aantrekken van investeerders, het laten groeien van je fanbase en het werven van nieuw personeel.
Resultaat
– Inzicht in het belang van marketing en branding.
– Inzicht in de verschillende manieren van marketing.
– Reeks concrete ideeën om een begin te maken met jouw marketingstrategie.

Venue

Impact Hub Amsterdam
View Venue Website

Organizer

Impact Hub Amsterdam
View Organizer Website